Hopp til navigasjon for snarveier Hopp til hovedmenyen

Kalender

Kategorier
Tjenester
Fra: 21. oktober 2019
Til: 22. oktober 2019
Sted: Thon hotell Oslofjord, Sandvika

Utdanningstorget er en viktig arena for informasjon og innsikt i videregående opplæring, både for elever og pårørende. Skolene blir representert ved ledere og elever, og alle utdanningsprogrammene blir bemannet av lærere, elever og lærlinger, som kan fortelle mye om innhold, læringsmiljø og videre muligheter innen fagene.

Fra: 07. november 2019
Til: 03. mars 2020
Sted: Røde kors huset, Skedsmogata 3C, 2000 Lillestrøm

 Vil du bli bedre kjent med deg selv og tryggere på å samarbeide med andre? Vil du lære å tro på målene dine? Veiledning i motivasjon og mestring kan hjelpe deg å komme i gang!

Fra: 20. november 2019
Til: 21. november 2019
Sted: Norges varemesse, Lillestøm. Hall E, inngang Øst

Veiledningssenteret Romerike og regionens videregående skoler ønsker elever og foresatte/foreldre på Romerike hjertelig velkommen til Utdanningstorget.

Dato: 25. november 2019
Sted: Veiledningssenteret Romerike, Alexander Kiellandsgate 2b, Lillestrøm

Tanker og følelser henger sammen med hva vi gjør, og kan være med på å opprettholde nedstemthet. På KID vil du lære å bli oppmerksom på hvilke tanker som ødelegger for deg. Målet med kurset er å trene på ulike strategier og teknikker for å bryte de onde sirklene. 

 

Dato: 27. november 2019
Sted: Veiledeningssenteret Romerike, Alexander Kiellandsgate 2b, Lillestrøm

Velkommen til et informasjons- og veiledningsmøte for deg som ønsker fagbrev

Dato: 27. november 2019
Sted: Veiledningssenteret i Asker og Bærum

Kurset går over tre formiddager. De to andre dagene er 2. des. og 9. des.

 

Dato: 27. november 2019
Sted: Sandvika videregående skole, Auditorium 1

Fagopplæringen ved Veiledningssenteret i Asker og Bærum ønsker at du, sammen med de andre 2.års lærlingene i vår region, vil komme på samling. Læretiden din er snart over og vi ønsker å gi deg informasjon som du kan ha nytte av når det gjelder forberedelse til fag/-svenneprøve og litt om formen på prøven. 

Dato: 27. november 2019
Sted: Sandvika videregående skole, Auditorium 1

Veiledningssenteret Asker og Bærum, Fagopplæringen, innkaller 1. års lærlinger og lærekandidater til samling. Målet med samlingen er å gi deg informasjon som du kan ha nytte av når det gjelder læretiden din og hvordan du kan gjennomføre den på best mulig måte.

Dette er et tiltak i fylkeskommunens oppfølging av lærlinger/lærekandidater, og vi ser dette som en del av opplæringen. Rådgivere fra Fagopplæringen vil være tilstede for å svare på spørsmål.

Dato: 15. april 2020
Sted: www.samordnaopptak.no

15. april er ordinær søknadsfrist til universiteter og høgskoler i Norge. 


Fant du det du lette etter?

JA NEI

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding.
Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.