Hopp til navigasjon for snarveier Hopp til hovedmenyen

Kalender

Kategorier
Tjenester
Fra: 23. oktober 2018
Til: 25. oktober 2018
Sted: Hellerudsletta

Arrangementet skjer på X Meeting Point Norway på Hellerudsletta. Her vil de to hallene fylles opp med yrkeskonkurranser, utdanningstorg, demonstrasjoner og mye nyttig informasjon til spesielt utdanningssøkende ungdom.

Arrangørene regner med at over 30.000 vil besøke arrangementet. Yrkes-NM og Utdanningstorg 2018 – et samarbeid mellom Akershus fylkeskommune, Utdanningsetaten i Oslo og World Skills Norway.

Dato: 07. november 2018
Sted: Lillestrøm Kultursenter, Kirkegata 11, Lillestrøm

For å styrke tilknytningen til arbeidslivet blir det stadig viktigere å ha fullført videregående opplæring. Det er mange veier til målet og det er derfor viktig med god kjennskap til utdanningssystemet. Samarbeid på tvers av sektorer, kunnskap om hverandres ansvarsområder og utveksling av kompetanse er viktig for å kunne bistå den enkelte bruker.
Veiledningssenteret Romerike arrangerer dette kurset for tredje gang. På bakgrunn av tilbakemeldinger er kurset utvidet til et heldagskurs.


Fant du det du lette etter?

JA NEI

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding.
Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.