Hopp til navigasjon for snarveier Hopp til hovedmenyen

Veiledningssenteret i Asker og Bærum

Veiledningssenteret i Asker og Bærum er et kompetansesenter for de videregående skolene og øvrige brukere av senterets tjenester. Veiledningssentrene har som hovedmål å bidra til at flere elever og lærlinger fullfører og består videregående opplæring.

Sentrene driver hovedsakelig med veiledning opp mot videregående opplæring, men også med overgangen mellom ungdomsskole og videregående skole. Vi tilbyr samtaler rundt utdanningsvalg, samt veiledning i saker som har betydning for opplæring f.eks. fagvansker, personlige eller sosiale problem. 

Veiledningssenteret Asker og Bærum samarbeider også med kommunene i vår region, lokale NAV-kontor, lokalt næringsliv, frivillige organisasjoner og andre høyere utdanningsinstitusjoner. Les mer om våre samarbeidspartnere.

 

Postadresse

Elias Smithsvei 15, 1337 Sandvika

Besøksadresse

Elias Smithsvei 15, 4 etg, 1337 Sandvika Finn oss på kartet

Åpningstider

  • Mandag – fredag: kl. 08.00-15.45.
  • (Fra 15. mai til 15. september kl. 08.00-15.00. )

Telefon

 67 80 53 50

E-post

veiledningssenteret.ab@viken.no

Ledige stillinger

Se våre ledige stillinger

 

Arrangementer

Mestre eksamensangst (19. mars)

Jobbsøking for 40+ (26. mars)

Rådgiversamling (28. mars)

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med kommunene i Asker og Bærum, lokale NAV-kontor, grunnskoler, lokalt næringsliv, frivillige organisasjoner og andre høyere utdanningsinstitusjoner.


Andre tilbud og prosjekterFant du det du lette etter?

JA NEI

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding.
Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.