Hopp til navigasjon for snarveier Hopp til hovedmenyen

Kalender

Kategorier
Tjenester
Fra: 07. november 2019
Til: 03. mars 2020
Sted: Røde kors huset, Skedsmogata 3C, 2000 Lillestrøm

 Vil du bli bedre kjent med deg selv og tryggere på å samarbeide med andre? Vil du lære å tro på målene dine? Veiledning i motivasjon og mestring kan hjelpe deg å komme i gang!

Fra: 20. november 2019
Til: 21. november 2019
Sted: Norges varemesse, Lillestøm. Hall E, inngang Øst

Veiledningssenteret Romerike og regionens videregående skoler ønsker elever og foresatte/foreldre på Romerike hjertelig velkommen til Utdanningstorget.

Dato: 26. november 2019
Sted: Ullensaker kulturhus

Veiledningssenteret Romerike, Fagopplæringen, innkaller lærlinger og lærekandidater til samling. Hensikten er at du skal få viktig informasjon om læretiden, treffe andre lærlinger og få påfyll som kan bidra til at du får en fin læretid.

Samlingen er et tiltak i fylkeskommunens oppfølging av lærlinger/lærekandidater, og vi ser dette som en del av opplæringen. Det vil også bli anledning til å snakke med rådgivere om du ønsker.

 Registrering fra kl. 0830

Dato: 26. november 2019
Sted: Ullensaker kulturhus, Vesong

Veiledningssenteret Romerike, Fagopplæringen, innkaller lærlinger og lærekandidater, som har ett år eller mindre igjen til fagprøve/kompetanseprøve, til samling. Hensikten er at du skal få viktig informasjon knyttet til læretiden, fag/svenneprøven og veien videre.

Dette er et tiltak i fylkeskommunens oppfølging av lærlinger/lærekandidater, og vi ser dette som en del av opplæringen. Rådgivere fra Fagopplæringen vil være tilstede for å svare på spørsmål.

Registrering fra kl 1200

Dato: 27. november 2019
Sted: Veiledeningssenteret Romerike, Alexander Kiellandsgate 2b, Lillestrøm

Velkommen til et informasjons- og veiledningsmøte for deg som ønsker fagbrev

Dato: 27. november 2019
Sted: Veiledningssenteret i Asker og Bærum

Kurset går over tre formiddager. De to andre dagene er 2. des. og 9. des.

 

Dato: 27. november 2019
Sted: Sandvika videregående skole, Auditorium 1

Fagopplæringen ved Veiledningssenteret i Asker og Bærum ønsker at du, sammen med de andre 2.års lærlingene i vår region, vil komme på samling. Læretiden din er snart over og vi ønsker å gi deg informasjon som du kan ha nytte av når det gjelder forberedelse til fag/-svenneprøve og litt om formen på prøven. 

Dato: 27. november 2019
Sted: Sandvika videregående skole, Auditorium 1

Veiledningssenteret Asker og Bærum, Fagopplæringen, innkaller 1. års lærlinger og lærekandidater til samling. Målet med samlingen er å gi deg informasjon som du kan ha nytte av når det gjelder læretiden din og hvordan du kan gjennomføre den på best mulig måte.

Dette er et tiltak i fylkeskommunens oppfølging av lærlinger/lærekandidater, og vi ser dette som en del av opplæringen. Rådgivere fra Fagopplæringen vil være tilstede for å svare på spørsmål.

Dato: 12. desember 2019
Sted: Thon Hotel Oslofjord i Sandvika

Hva påvirker våre valg? Er valgene rasjonelle eller følelsesstyrte? Hvordan håndtere tilfeldigheter og uforutsette hendelser? Hvordan veilede ungdom i sin valg?

«Valg og tilfeldigheter» er en av de fem karrierekompetansene i Kvalitetsrammeverket for karriereveiledning. Vi følger opp dette og ser på valg fra ulike vinkler i denne samlingen.

Dato: 15. april 2020
Sted: www.samordnaopptak.no

15. april er ordinær søknadsfrist til universiteter og høgskoler i Norge. 


Fant du det du lette etter?

JA NEI

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding.
Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.