Hopp til navigasjon for snarveier Hopp til hovedmenyen

Yrkes-NM og Utdanningstorg 2018

yrkesnm.jpg – –

Det skjer på X Meeting Point på Hellerudsletta 23.-25. oktober. Her vil de to hallene fylles opp med yrkeskonkurranser, utdanningstorg, demonstrasjoner og mye nyttig informasjon om utdanning og yrkesvalg. Vil du se og lære mer om mulighetene innen yrkesfag er dette stedet for deg!

Arrangørene regner med at over 30.000 vil besøke arrangementet. Yrkes-NM og Utdanningstorg 2018 – et samarbeid mellom Akershus fylkeskommune, Utdanningsetaten i Oslo og World Skills Norway.

Ny rekord for Yrkes-NM

I Yrkesfagenes år 2018 blir det ny rekord i antall fag det skal arrangeres Norgesmesterskap i. Pr. dags dato er det ca. 35 yrkesfag på programmet.

Målgruppene

Målgruppene for arrangementet er først og fremst elever i 9. og 10. trinn i ungdomskolen og elever i Vg1 og Vg2 i videregående opplæring. Foreldre/foresatte, lærere, rådgivere, bedriftsrepresentanter, opplæringskontorer, organisasjoner, politikere og andre er også hjertelig velkommen!

X Meeting Point Norway vil i tillegg til konkurranser og utdanningstorg fylles opp med konferanser og møter, både i regi av WorldSkills Norway og andre organisasjoner. Det blir møter både for faglige råd, lærere, rådgivere, bransjer og organisasjoner.

Alle utdanningsprogrammene er med

Yrkes-NM setter fokus på fag- og yrkesopplæring i Norge. I tillegg til NM blir det Utdanningstorg
der bransjer og videregående skoler vil veilede og informere om muligheter innenfor alle
utdanningsprogrammene i videregående opplæring. Fagskoler, universiteter og høgskoler vil
også være representert.

Statsminister Erna Solberg og hovedambassadør for Yrkesfagenes år Marco Elsafadi kommer. Kommer du?

Se mer i vår kalender

 


Fant du det du lette etter?

JA NEI

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding.
Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.