Hopp til navigasjon for snarveier Hopp til hovedmenyen

Kalender

Kategorier
Tjenester
Fra: 21. oktober 2019
Til: 22. oktober 2019
Sted: Thon hotell Oslofjord, Sandvika

Utdanningstorget er en viktig arena for informasjon og innsikt i videregående opplæring, både for elever og pårørende. Skolene blir representert ved ledere og elever, og alle utdanningsprogrammene blir bemannet av lærere, elever og lærlinger, som kan fortelle mye om innhold, læringsmiljø og videre muligheter innen fagene.

Dato: 27. november 2019
Sted: Veiledningssenteret i Asker og Bærum

Kurset går over tre formiddager. De to andre dagene er 2. des. og 9. des.

 

Dato: 27. november 2019
Sted: Sandvika videregående skole, Auditorium 1

Fagopplæringen ved Veiledningssenteret i Asker og Bærum ønsker at du, sammen med de andre 2.års lærlingene i vår region, vil komme på samling. Læretiden din er snart over og vi ønsker å gi deg informasjon som du kan ha nytte av når det gjelder forberedelse til fag/-svenneprøve og litt om formen på prøven. 

Dato: 27. november 2019
Sted: Sandvika videregående skole, Auditorium 1

Veiledningssenteret Asker og Bærum, Fagopplæringen, innkaller 1. års lærlinger og lærekandidater til samling. Målet med samlingen er å gi deg informasjon som du kan ha nytte av når det gjelder læretiden din og hvordan du kan gjennomføre den på best mulig måte.

Dette er et tiltak i fylkeskommunens oppfølging av lærlinger/lærekandidater, og vi ser dette som en del av opplæringen. Rådgivere fra Fagopplæringen vil være tilstede for å svare på spørsmål.


Fant du det du lette etter?

JA NEI

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding.
Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.