Hopp til navigasjon for snarveier Hopp til hovedmenyen

Karrieretjenesten

Karrieretjenesten skal sikre gode overganger mellom ungdomsskole, videregående opplæring, høyskole/universitet og arbeidsliv.

Vi tilbyr karriereveiledning som kan hjelpe den enkelte til å ta valg når det gjelder utdanning og opplæring og hjelp til å håndtere egen karriere.

Bestill karriereveiledning

Karriereveiledning i skole

Vi styrker arbeidet med karriereveiledning i skolene og tilbyr kompetanseheving for rådgivere og lærere. Vi koordinerer utprøving av faget utdanningsvalg i videregående skole.

Utdanningstorg

Vi arrangerer utdanningstorg og yrkesmesser for søkere til videregående skole. Utdanningstorgene holdes normalt i november - januar. Se kalender for datoer.

Nettverkssamlinger

Vi arrangerer nettverkssamlinger for rådgivere i ungdomsskoler og karriereveiledere i videregående skoler.  Se i kalenderen for informasjon om kommende samlinger for din region.

Minoritetsspråklige

Karrieretjenesten tilbyr karriereveiledning skreddersydd for minoritetsspråklige. Vi har også utviklet et ressurshefte for karriereveiledning i innføringsklasser, men som også inneholder mange aktiviteter som kan være aktuelle for alle elever.

Vi har også laget en guide for kartlegging og samtale med minoritetsspråklig ungdom (Tid ca. 45 min).

 

 

Trenger du karriereveiledning?

  • Tenker du på ny utdanning?
  • Lurer du på videreutdanning?
  • Tilbudet er gratis
  • Vi har taushetsplikt

Vi kan bistå deg med kartlegging og rådgiving om utdanning og arbeidsmuligheter. Ta kontakt med oss via skjemaet under. Vennligst ikke oppgi personsensitiv informasjon i skjemaet.


Fant du det du lette etter?

JA NEI

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding.
Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.